Winn Design + Build

Falls Church, Virginia
19-2-15931a1_2020_CotY_Web

After

19-2-15931a2_2020_CotY_Web

After

19-2-15931a3_2020_CotY_Web

After

19-2-15931a4_2020_CotY_Web

After

19-2-15931b1_2020_CotY_Web

Before

2020 Regional CotY Award Winner, Residential Addition Over $250,000

The owners of this home wanted to update their kitchen and master bathroom, which had been sources of major frustration since they purchased their home nearly two decades ago. The kitchen was outdated, dark and disjointed due to a load-bearing masonry wall set in the middle of the space, effectively splitting an already small area into two. The rear outdoor living space and breakfast nook were undersized and didn't provide seating for all four family members at the same time. The completed addition now provides the family with increased living, entertaining and lounging space, with a clean, bright and airy feel.

Comments