The Cleary Company

Columbus, Ohio
32-4-20125a1_2022_CotY_Web

After

32-4-20125a2_2022_CotY_Web

After

32-4-20125a3_2022_CotY_Web

After

32-4-20125a4_2022_CotY_Web

After

32-4-20125a5_2022_CotY_Web

After

32-4-20125b1_2022_CotY_Web

Before

2022 Regional CotY Award Winner, Commercial Interior

The existing office for a growing landscaping company was drab with dated finishes that were showing their age. The client wanted a new workspace that he’d feel proud of and his employees would love working in. Although not originally discussed as part of the project’s initial scope, the entire interior was gutted and rebuilt after significant rodent damage was found in the ceiling and walls during preconstruction inspections. Features include a new larger “crew room,” which can now accommodate the owner’s entire staff for company meetings. The new tech “drop zone” and larger kitchenette offer upgraded amenities too!

Comments