Bluestem Construction

Saint Louis Park, Minnesota
17-3-14056a1

After

17-3-14056a2

After

17-3-14056a4

After

17-3-14056a5

After

17-3-14056b1

Before

2019 National CotY Award Winner, Residential Addition $100,000 to $250,000

Staying in sophisticated, international hotels gave this couple a vision for a luxurious, light-filled and inviting retreat at home. A discretely engineered addition gave them the space they desired. The new open plan bedroom ensuite and home office features an abundance of natural light, dark warm wood floors and white trim. The master bedroom and bathroom are separated by a multi-purpose feature wall, which is constructed of glass with a black walnut-wrapped headboard on the bedroom side, and textured porcelain tiles on the bathroom side. The floating double vanity and soaking tub in the bathroom and the custom steel cable railing enhance the space’s modern aesthetic. Extra storage was added throughout as well.  

Comments



Beautifully done. Perfection.




What are you kidding me! Is that really the "Before" picture....wow!!! Amazing transformation.