David Wilkes Builders

Austin, Texas
20-5-275347a1
20-5-275347a2
20-5-275347b1
20-5-275347b2
20-5-275347b3
20-5-275347projectdescription11
20-5-275347projectdescription14
20-5-275347projectdescription19
20-5-275347projectdescription21
20-5-275347projectdescription3
20-5-275347projectdescription5
20-5-275347projectdescription6
20-5-275347projectdescription9
bedroom_140167_original
breakfast_139422_original
chairdetail_139940v1_original
living_139701dog2_original
openshot_140093_original

2014 National CotY Award Winner, Entire House (over $1,000,000)

This 6,000-square-foot space on the 29th floor of the Four Seasons Residences was designed to serve as a dramatic setting for entertaining and philanthropic activities. One of the challenges of this project was that David Wilkes Builders had to obtain access to the units above and below to take down ceilings, remove plumbing and make repairs. Another challenge was creating the office out of what was previously an elevator shaft. This required cutting a doorway into a 20-inch concrete wall, which entailed the installation of a temporary transformer on the building’s roof to run a high-powered saw. 

Comments