Haus Studio Designs

Columbus, Ohio
12-4-20071a1_2022_CotY_Web

After

12-4-20071a2_2022_CotY_Web

After

12-4-20071a3_2022_CotY_Web

After

12-4-20071a4_2022_CotY_Web

After

12-4-20071a5_2022_CotY_Web

After

12-4-20071b1_2022_CotY_Web

Before

2022 Regional CotY Award Winner, Residential Interior $100,000 to $250,000

The clients of this large project wanted to lighten and revive the dark, heavy kitchen, bar, and family rooms. Moving the 36-inch range to a back wall created a new focal point in the kitchen. To further open the spaces, columns and archways were removed in the family room, adding needed connectivity. The original island created pinch-points; the new island is now a gathering spot full of hidden storage. A custom quartz countertop with metal strapping and contrasting stripe is the centerpiece. The family room fireplace was re-imagined by installing vertical posts, stacked stone, a walnut mantle, and new paint.

Comments