Roloff Construction, Inc.

Portland, Oregon
12-6-17301a1_2020_CotY_Web

After

12-6-17301a2_2020_CotY_Web

After

12-6-17301a3_2020_CotY_Web

After

12-6-17301a4_2020_CotY_Web

After

12-6-17301b1_2020_CotY_Web

Before

2020 Regional CotY Award Winner, Residential Interior $100,000 to $250,000

In this classic 1928 home, the clients wanted to create a unified and cohesive space where the family could gather daily, accommodate large gatherings and have plenty of storage. Removing a load bearing wall that divided the original floor plan helped create a timeless, open floor plan. The new space  includes a ten-foot island, a floor-to-ceiling pantry, Wolf/Subzero appliances, a new mudroom, a television viewing space and an expanded powder room. Classic and contemporary finishes, including mixed metals, black windows and doors, a dark island, and soft grey cabinets and walls, were used in this now functional space for this family of six.

Comments