L. Evans Design Group, Inc.

West Linn, Oregon
18-6-20148a1_2022_CotY_Web

After

18-6-20148a2_2022_CotY_Web

After

18-6-20148a3_2022_CotY_Web

After

18-6-20148a4_2022_CotY_Web

After

18-6-20148a5_2022_CotY_Web

After

18-6-20148b1_2022_CotY_Web

Before

2022 Regional CotY Award Winner, Residential Addition $100,000 to $250,000

These homeowners felt claustrophobic in their existing space and wanted a more modern, spacious and ergonomically functioning kitchen and laundry room. Within the existing old space, the roof leaked in the sunroom, the kitchen was sandwiched between walls, and the laundry area was nothing more than a small closet. Sections of the old building were torn off to expand and rebuild the footprint. The clients are thrilled with their expanded space, which includes a new kitchen, a roomy new laundry and a bath addition all on one level.

Comments