McCutcheon Construction, Inc.

Berkeley, California
13-7-12542a1

After

13-7-12542a2

After

13-7-12542a3

After

13-7-12542a4

After

13-7-12542b1

Before

2019 Regional CotY Award Winner, Residential Interior Over $150,000

The owners wanted to create a forever home that could be enjoyed with friends, family and their numerous pets. The 1950s floor plan did not meet the needs of this socially active twosome who love to entertain. The main floor was given a new outlook on life with an open plan that integrates the public spaces into a seamless whole. The fireplace was relocated and redesigned as a focal point. The staircase was opened up, the master suite enlarged and the media room was brought into the 21st century as well. All of the fixtures, finishes and multi-color, custom lighting now reflect the vibrant personalities of the homeowners.

Comments