A Plus Design & Remodeling

Van Nuys, California
08-28-7-11160a_web

After

08-28-7-11160b_web

Before

2018 Regional CotY Award Winner, Residential Historical Renovation/ Restoration Under $250,000

Renovation goals in this project included reconfiguring the space to add a master bedroom and half powder bathroom without adding square footage. To achieve this, a new hallway was built, and the doors into the two original bedrooms were moved. One of those bedrooms was made smaller to make room for the master bathroom. Then, the majority of the rec room was transformed into a master bedroom and master closet, with a portion getting added to the living room. Other improvements include a new kitchen that opens to a new main living room, and adding a raised ceiling in the formal living area to create a grand entrance.

Comments