MAK Design + Build, Inc.

Davis, California
18-7-14786a1

After

18-7-14786a2

After

18-7-14786a3

After

18-7-14786a4

After

18-7-14786b1

Before

2019 Regional CotY Award Winner, Residential Addition Over $250,000

This couple needed a multi-use space added to the back of their house to use with friends and family and to simply enjoy by themselves. The challenge was to create a functional and aesthetically pleasing recreation space. The addition features a tongue-and-groove vaulted ceiling with built-in surround sound, a custom entertainment center with lighted display shelves, a full wet bar, a built-in desk and cabinetry. Vertigo pendants and a custom gas fireplace with a floor-to-ceiling tile surround and quartz hearth complete the space. A six panel accordion door with integrated screens provides easy access to the backyard. The result is a uniquely functional and joyful space.

Comments