CARNEMARK design + build

Bethesda, Maryland
18-2-15285a1

After

18-2-15285a2

After

18-2-15285a3

After

18-2-15285a4

After

18-2-15285b1

Before

2019 Regional CotY Award Winner, Residential Addition Over $250,000

With their children grown and out of the house, this couple was ready to re-imagine their 1960s ranch-style home to enjoy their golden years. The original layout was choppy, with lots of small rooms and a staircase that monopolized the entry. The clients wanted more open space for entertaining, with sightlines to the backyard. To avoid modifying the entire floor plan, the addition was designed to fit the existing house like a missing puzzle piece. The new expanded living room features oversized windows, natural white oak flooring and access to the new deck. Below the addition an outdoor alcove on the ground level was added as well.

Comments