Miller Construction Co., Inc.

Norton, Massachusetts
17-1-4477a1

After

17-1-4477a2
17-14477b1

Before

17-1-4477b2

Before

2016 Region 1 Northeast CotY Award Winner (TIE), Residential Addition $100,000 to $250,000

The client wanted a bright, airy space for entertaining that would overlook the new in-ground pool. The result was an 18-foot by 22-foot four season room with large, rolling windows, a nine-foot sliding door leading to the new deck, and an elliptical window in the gable. The room is highlighted by a cathedral ceiling and a wet bar area, which includes a stainless steel and glass tile back splash. The wet bar also contains an under-counter fridge, ice maker and double drawer dishwasher, all with door panels to match the cabinetry. A clean, natural maple floor rounds out the space.

Comments